Uitgerust weer aan de slag

blog oktober MUMC+ met hart voor jou - MVV

Uitgerust weer aan de slag

Zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen heb ik een groot gedeelte van oktober vakantie gehad. Ik heb heerlijk genoten van wat tijd voor mezelf. Zo begon mijn vakantie met de horeca-beurs in Maastricht. De hele dag hapjes en drankjes proeven, je kan me bijna niet gelukkiger maken. Ook heb ik mezelf getrakteerd op een ontspannende massage. En heb ik vooral gewandeld met Bumper en bijgekletst met vrienden. En de laatste dag van mijn vakantie heb ik samen met een goede vriendin doorgebracht in een plantencentrum met een gigantische kerstmarkt. Kortom, een goed bestede vakantie!

Naast alle leuke dingen die ik gedaan heb, heb ik mijn vakantie ook besteed aan het afmaken van de hondenkalender. Alle teksten zijn geschreven en goedgekeurd door mijn eigen dierenarts, de feestdagen zijn toegevoegd aan de kalender en de webshop is helemaal ingericht om de kalender te verkopen.

De drukker gaat nu zorgen dat de kalender op stevig papier gedrukt wordt en dan kan ik ze gaan verspreiden. Ik hoop dat ik volgende week de kalenders (online) kan gaan verkopen!

Blog Oktober Hondenkalender Behind the Scenes
De laatste aanpassingen zijn gedaan en de kalender gaat naar de drukker

Stiekem toch enkele opdrachten aangenomen…

Tijdens mijn vakantie kreeg ik toch de vraag vanuit het MUMC+ of ik kon invallen bij de  medische fotografie. Ze zaten krap in de bezetting. En aangezien ik niet in het buitenland zit en dus gewoon kan helpen,  heb ik 2 middagen mijn collega’s uitgeholpen.

Ook werd ik door MUMC+ COACH gevraagd of ik een symposium voor hun kon fotograferen. Ik fotografeer veel (medische) symposia en meestal zijn deze in een grote sfeerloze ruimte met slechte verlichting. Alle sprekers staan voor een groot projectiescherm hun verhaal te vertellen. Het verhaal is vaak heel interessant, maar qua beeld is het best saai. Maar dit symposium werd op een hele bijzondere manier vormgegeven, met sprekers aan een tafel en diverse gasten die met elkaar in discussie gingen. Het had iets weg van een talkshow, dus wilde ik graag erbij zijn om het in beeld te brengen.
De set-up was heel interactief en leverde hele interessante discussies op. En daardoor ook andere foto’s dan normaal.

Blog oktober Symposium 01 COACH Kinderobesitas
Symposium over Kinderobesitas georganiseerd door MUMC+ COACH

De week na het symposium kreeg ik de kans om te werken voor de afdeling MUMC+ “Met Hart Voor Jou” . Zij organiseren leuke acties en uitjes voor de medewerkers van het MUMC+. En dit keer stond er een voetbalwedstrijd van MVV op de agenda. Ik heb zelf helemaal niks met voetbal (behalve als ik de wedstrijd in de kroeg kan “bekijken”), maar dit was een super gezellig avond. We werden dan ook goed verzorgd door MVV. Tevens was Sanquin aanwezig bij deze wedstrijd. Zij zijn op zoek naar bloeddonoren en MVV ondersteunt hun in deze zoektocht. 

Ik heb enkele sfeerbeelden geschoten van de medewerkers en hun gezinnen tijdens de wedstrijd en we hebben met z’n allen goed gelachen. En dat MVV ook nog won was voor velen de kers op de taart. 

blog oktober MUMC+ met hart voor jou - MVV
MVV speler maakt een selfie met een jonge fan

Knappe Snoeten Shoot

Begin oktober was het ook dierendag. En aangezien ik een kleine dierentuin heb, werd dit uitbundig gevierd met diervriendelijke cupcakes en taartjes. En alles zelf gebakken!
Ik heb een paar weken geleden  gezinsuitbreiding gehad, een klein caviaatje genaamd Pip is bij de roedel gekomen. Pip is ondertussen goed gewend en ook al goed gegroeid, dus was dierendag een mooi moment voor haar eerste fotoshoot.
Pip en haar vriendin Mevrouw Pruim waren niet zo onder de indruk van mijn bakkunsten. Ook mijn konijn Meneer Sniffs haalde zijn neus ervoor op. Maar Bumper stelde gelukkig niet teleur. Die at zijn zelfgebakken hondentaart zo snel dat ik er amper foto’s kon maken. Ik zal snel een aantal foto’s van de shoots posten.

Blog oktober Beckflash dierendag shoot
Bumper let goed om de modellen

Tijdens mijn vakantie heb ik ook eindelijk tijd gehad om beter en langer aan het project van Lida en Lara te werken. Begin dit jaar hebben we met z’n drietjes een hele dag in Den Haag geshoot. 3 totaal verschillende concepten, maar in elke look komt de kleur groen terug. Ik had nog geen rust gehad om goed naar de afwerking te kijken en te bedenken welke kant ik precies uit wil met de bewerking. Maar tijdens mij vakantie kreeg ik inspiratie en een helder idee hoe ik de 3 losse looks toch met elkaar kan laten samen smelten. Ik hoop voor het einde van het jaar alle foto’s bewerkt te hebben. Zeker omdat Lida en Lara al heel lang wachten op het eindresultaat. Maar ook omdat Lida al weer een geniaal nieuw idee heeft voor een shoot in 2023.

blog oktober beckflash vrije shoot behind the scenes
Behind the scenes tijdens de shoot

Drukke laatste maanden van 2022

Ondertussen ben ik alweer 2 weken aan het werk. Maar ik probeer toch het vakantiegevoel een beetje vast te houden.
November en december worden drukke maanden met weer veel afwisselende opdrachten en werkplekken, dus elk momentje dat ik kan pakken om te ontspannen grijp ik met beide handen aan. Maar ik verheug me ook op de leuke shoot met harpiste Fenna, de smoelenboek shoot voor R&T, een opdracht voor Vista College, de hondenkalender die eindelijk het levenslicht gaat zien en alle leuke concerten die ik ga bezoeken.

Tot volgende maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *