Fotograaf Andrea Beckers

FOTOGRAFIE IS MIJN LUST EN MIJN LEVEN

Al sinds ik klein ben heb ik een passie voor beelden. En toen ik een keuze moest maken in wat ik “later” wilde worden, lag een creatief beroep dan ook voor de hand. Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met fotografie. Heerlijk vond ik het om in de donkere kamer mijn filmrolletjes te ontwikkelen en mijn foto’s zelf af te drukken. Na mijn studie ging ik meteen aan het werk als journalistiek fotograaf bij foto 3Poot. Mijn voornaamste taak was het fotograferen voor het Limburgs Dagblad. Hierdoor heb ik veel soorten fotografie beoefend en heb ik me breed kunnen ontwikkelen.
Na 4 jaar als journalistiek fotograaf gewerkt te hebben, besloot ik mijn eigen bedrijf te starten en zo is Beckflash Fotografie geboren. Een fotografie bedrijf voor zowel de zakelijke als persoonlijke fotografie.
Daarnaast werk ik sinds 2005 als freelance Medisch Fotograaf en freelance Bedrijfsfotograaf voor het Maastricht UMC+. Door deze specialisatie ben ik breed inzetbaar als zorgfotograaf. Van het fotograferen van patiënten en operaties tot het vastleggen van nieuwe medische technieken en medewerkers, alles komt aan mijn camera voorbij.

Over mijn visie en missie

Iedereen verdient de Beckflash touch

Ieders verhaal is fantastisch en uniek. En toch vieren we onze mijlpalen te weinig. Vaak door tijdgebrek, maar ook omdat we het vaak een beetje gek vinden. “Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg”, toch?

Ik vind het belangrijk om stil te staan bij jouw speciale momenten. En om deze voor je  vast te leggen, zodat je er later naar kan terug kijken en herinneringen kan verzamelen. Ik vind dan ook dat dit voor iedereen mogelijk moet zijn. Als levensfotograaf wil ik alle speciale momenten voor jou vastleggen. Van de geboorte van je kindje tot het afscheid van een geliefde. Maar ook zakelijk zijn er vele mijlpalen om trots op te zijn.

Ik wil foto’s maken waar mensen een betere versie van zichzelf zien, zonder de echtheid te verliezen. Je moet jezelf herkennen en tegelijkertijd verrast zijn. Belangrijk hierbij is de ongedwongenheid tijdens een fotoshoot. Ook wil ik samen met jou creëren, niet voor je. Want alleen samen komen we tot een treffend eindproduct, uiteraard edited with love, de Beckflash touch.

Andrea Beckers - fotograaf bij Beckflash fotografie
Herinneringen op foto vastleggen door een fotograaf

Mijn werkwijze

Ik leg alle kostbare herinneringen vast, zodat je ze nooit meer vergeet.

Als levensfotograaf leg ik alle grote en kleine mijlpalen vast. En allemaal op een ongedwongen manier. Want zo krijg jij de mooiste foto’s. Kortom:

Het pure moment weergegeven op een ongedwongen manier.

Mijn mening is dat de fotoreportage zelf ook een leuke herinnering moet zijn, daarom zijn mijn fotoreportages altijd ontspannen en laagdrempelig.

Samen met jou vertel ik jouw verhaal en belicht ik je beste kanten om tot een treffend eindresultaat te komen. Ik houd niet van geposeerde foto’s maken, ik ben meer een lifestyle fotograaf. Ik geef dus ook weinig aanwijzingen. Maar als het toch nodig is om in de camera te kijken, dan zal ik dat aangeven.

Ik ben betrokken en divers en door goed naar de wensen en verwachtingen van mijn klanten te luisteren kan ik maatwerk en kwaliteit leveren. Hierdoor ontstaat een exclusieve reportage en maak ik je herinnering tastbaar.

Online proofing gallerij

Vanuit je luie stoel de foto's bekijken

Na de fotoshoot kan jij lekker rustig aan doen. Ik zorg ervoor dat je een ruime voorselectie van de gemaakte foto’s kan bekijken in je persoonlijke online proofing galerij. Ook kan je meteen aangeven welke foto’s je graag digitaal wil ontvangen. Lekker makkelijk en veilig!
Online proofing galerij

Neem contact op

Ik hoor graag van je!

Als fotograaf van verschillende (grote) bedrijven, krijg ik de meest uiteenlopende opdrachten. Door mijn diversiteit in fotografie kan ik jouw bedrijf goed in beeld brengen. Een bedrijfsreportage, de fotografie van medewerkers met mijn mobiele studio, productfotografie, maar ook het verzorgen van stockfoto’s behoort tot mijn services.

Van bierflesjes tot schoonmaakproducten, van congressen tot intieme dinertjes. Juist dat maakt mijn werk zo uitdagend en leuk!

Ben jij op zoek naar een fotograaf die waardevolle herinneringen tastbaar maakt? Of jouw bedrijf laat stralen?