Persoonlijke fotografie Limburg fotograaf

Persoonlijke fotografie

persoonlijke fotografie… Sprekende beelden met een persoonlijke touch

Iedereen heeft belangrijke momenten in zijn leven. Je huwelijksdag, de geboorte van je kind, een (werk)jubileum. Al deze momenten worden vaak uitgebreid gevierd. Maar ook kleinere mijlpalen zoals een familiedag of een verjaardag verdienen het om bij stil te staan.
En hoe gaaf is het als je van deze speciale gebeurtenissen – klein en groot – een tastbare herinnering hebt? Als levensfotograaf leg ik al deze momenten op een laagdrempelige en ontspannen manier voor je vast.
Zwangerschapsshoot
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

Zwangerschapshoot

Vier je bolle buik

Gefeliciteerd met het kleine wondertje in je buik! Jij en je partner gaan een bijzondere tijd tegemoet. Een tijd vol spanning, een groeiende buik en veel nieuwsgierigheid naar jullie kindje. Als aanstaande ouders zijn jullie natuurlijk apetrots en deze periode wil je laten vastleggen op foto.
Newborn fotografie

Newborn & baby

Pure en mooie foto's van je kleine wondertje

10 kleine teentjes, 10 kleine vingertjes, een lief klein neusje, jullie pasgeboren baby’tje is het mooiste kindje ter wereld. En dat willen jullie natuurlijk mooi, maar ook veilig vastgelegd hebben.
Ik fotografeer geen geposeerde newbornshoots, maar laat jullie kindje gewoon lekker zichzelf zijn. Met een newborn lifestyle shoot krijg je de meest pure en mooie foto’s.
Fotograaf voor babyshoot

Communie

Het begin van een onvergetelijk feest!

Je hebt je mooiste pak of jurk al een tijdje in je kast hangen en nu mag je het eindelijk aan. Als aandenken wil je natuurlijk mooie foto’s hebben, nou dat kan!
Ik zorg ervoor dat jij schittert en dat de fotoreportage het begin van een leuk feestje is.
Communie fotograaf
Communie fotografie
Gezinsportret laten maken
Familieportret

Familieportret

Pure momenten vastgelegd in een ontspannen fotoshoot

Het leven vliegt voorbij, kinderen groeien snel op en ouders worden elk jaar een beetje ouder (en wijzer). Door ons snelle en hectische leven vergeten we vaak van de mooie momenten te genieten.
En al helemaal om deze momenten op foto vast te leggen. Een familiereportage is de perfecte manier om het leven te vieren en leg ik dit vast als een mooie herinnering voor later.

Portret van je huisdier

Puptastische foto's

Wil je je huisdier echt als een echte ster laten stralen? Dan is de Pupflash fotoreportage iets voor jou!
Deze shoot draait volledig om jouw hond, kat, knager, reptiel of paard. Samen zetten we jouw lieverd in de spotlight!
Portret van je huisdier: kat, hond, konijn, schildpad of paard
Portret van je huisdier

klantervaringen

Bruidsfotografie review
Lizette & Marcel
Bruidsfotografie
Andrea is een geweldige bruidsfotografe; artistiek, fijn in omgang, meedenkend en professioneel. Ze heeft rekening gehouden met onze wensen en meegedacht hoe we onze dag zo mooi mogelijk konden vastleggen. Andrea stelde ons gerust tijdens onze shoot en was tijdens de ceremonie overal en nergens. En dat was precies goed! Ze heeft voor ons de mooiste momenten weten vast te leggen. Onze foto's zijn prachtig geworden, echt een blijvende herinnering aan onze mooie dag.
Zwangerschapsshoot review
Nikki en Dennis Muller
Zwangerschapsshoot
Andrea nam vooraf rustig de tijd om met ons te bespreken hoe wij de foto’s voor ons zagen en voorzag ons van handige tips hoe wij het beste konden gaan staan bijvoorbeeld. Daarnaast stelde Andrea ons vanaf het begin op ons gemak waardoor we ontspannen op de foto’s staan.
Review bruiloft fotograaf
Elisa en Rick Eussen
Huwelijksfotograaf
Andrea nam vooraf rustig de tijd om met ons te bespreken hoe wij de foto’s voor ons zagen en voorzag ons van handige tips hoe wij het beste konden gaan staan bijvoorbeeld. Daarnaast stelde Andrea ons vanaf het begin op ons gemak waardoor we ontspannen op de foto’s staan.
review newborn lifestyle fotoshoot
Familie Ramaekers
Gezinsfotografie
Al jarenlang maken wij als gezin graag en met grote regelmaat gebruik van Andrea's talenten. Bij alle heugelijke, bijzondere en/of onvergetelijke momenten in ons leven is Andrea steevast betrokken om dit op haar eigen unieke manier vast te leggen. Werken met Andrea is voor alle betrokkenen een feestje. Haar professionaliteit, creativiteit en positieve houding kennen geen grenzen en we hopen dan ook Andrea nog jarenlang te mogen verwelkomen binnen ons gezin. Zowel met haar zwangerschapsshoots, haar newborn sessies of de familieportretten Andrea is van alle markten thuis. Ze zorgt er altijd voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zelfs als zaken niet gaan zoals vooraf gepland komt er toch altijd weer een prachtig resultaat uit. Dankjewel voor alles en tot snel.

Loveshoot / verlovingsshoot

Verras je partner met een romantische reportage

Je bent alle tijdje samen met je partner en jullie houden ontzettend veel van elkaar. En dat geweldige gevoel wil je graag met iedereen delen. Dat kan met een loveshoot waar de liefde vanaf spat.
Een loveshoot is niet alleen voor verliefde stelletjes die net een relatie hebben. Ook het behalen van een liefdesjubileum kan je op deze manier extra romantisch vieren. Wie weet wil je je partner wel ten huwelijk vragen en wil je dit laten vast leggen. Of misschien ben je gewoon hartstikke blij met je partner. Zet hem of haar dan op deze bijzondere manier in het zonnetje.
Loveshoot
Verlovingsshoot

Een bijzonder moment waar je nog heel lang van wilt nagenieten.

Bruiloft fotografie

BRUILOFTFOTOGRAFIE

Wat leuk, jullie gaan trouwen!

Er breekt een spannende tijd voor jullie aan met veel plannen en geregel. Gelukkig hoeven jullie je geen zorgen te maken over jullie bruidsfoto’s. Ik verzorg graag jullie bruidsreportage en neem alle zorgen uit handen.
Of je je bruiloft nu klein en intiem viert, of je geeft een enorm groot knalfeest. Ik heb voor elke bruiloft een passend pakket waarin al jullie wensen centraal staan.
Eventfotograaf

Event fotografie met meerwaarde

Ik fotografeer, jij geniet!

Bij eventfotografie wordt vaak gedacht aan zakelijke evenementen of de fotografie van bijzondere, eenmalige mijlpaal. Maar we vieren zo veel meer in ons leven. Denk aan jubilea, familiefeesten of gewoon een party voor je verjaardag. Ook deze events verdienen het om vastgelegd te worden. Zo kan je na het gezellige feest nog een keer uitgebreid nagenieten en herinneringen ophalen.

Uitvaartfotografie

Discreet, respectvol, met gevoel voor sfeer en detail

Het laatste afscheid is emotioneel, onwerkelijk, maar ook indrukwekkend en mooi. Vaak gaat deze gebeurtenis als een roes aan je voorbij. Daarom is het belangrijk om het afscheid van je dierbare te laten vastleggen. Zo kan je terugkijken op een liefdevolle dag, met veel steun van je familie en vrienden en blijven de herinneringen aan je dierbare levend.

Stuur mij een e-mail

"*" indicates required fields

om een afspraak in te plannen.
Mijn werkwijze als levensfotograaf
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

Mijn werkwijze

Ik leg alle kostbare herinneringen vast. zodat je ze nooit meer vergeet.

Als levensfotograaf leg ik alle grote en kleine mijlpalen vast. En allemaal op een ongedwongen manier. Want zo krijg jij de mooiste foto’s. Kortom: Het pure moment weergegeven op een ongedwongen manier.

Mijn mening is dat de fotoreportage zelf ook een leuke herinnering moet zijn, daarom zijn mijn fotoreportages altijd ontspannen en laagdrempelig.

Samen met jou vertel ik jouw verhaal en belicht ik je beste kanten om tot een treffend eindresultaat te komen.