Bruidsreportage & verlovingsshoot

Bruidsreportage

Wat leuk, jullie gaan trouwen!

Er breekt een spannende tijd voor jullie aan waar jullie veel moeten regelen. Gelukkig hoeven jullie je geen zorgen te maken over de bruidsfoto’s. Ik verzorg graag jullie bruidsreportage en neem alle zorgen uit handen.
Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Hoe jullie je bruiloft ook vieren, het is altijd fijn om er later nog eens op terug te kunnen kijken. Een mooie bruidsreportage helpt daarbij. En ik vind het enorm leuk om deze mooie en bijzondere dag voor jullie vast te leggen door middel van mooie, pure beelden.
Bruidsreportage & verlovingsshoot

Voorbereiden van de shoot

Welk pakket past het beste bij je?

De bruidsreportages die ik maak zijn altijd uniek en aangepast aan de wensen van het bruidspaar. Zo krijgen jullie een prachtige, exclusieve bruidsreportage.
Door mijn jarenlange ervaring als bruidsfotograaf weet ik dat elke bruiloft anders is. Ik heb daarom 3 pakketten samengesteld die naadloos aansluiten bij jullie wensen.
Zodra jullie contact met mij opnemen zal ik jullie laten weten of de door jullie gekozen trouwdatum nog beschikbaar is. Ik vind het heel belangrijk om een goede klik met mijn bruidspaar te hebben, dus plan ik graag een vrijblijvend gesprek met jullie om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek nemen we ook samen de planning goed door en bespreken we de dingen die jullie graag willen. Op basis van jullie wensen geeft ik jullie een advies welk bruidsreportage pakket het beste bij jullie wensen past. Daarna is de keuze helemaal aan jullie. En mochten jullie er niet helemaal uitkomen, dan kan ik helpen om de keuze iets makkelijker te maken.
Ongeveer 1 tot 2 weken voor de bruiloft spreken we nog een keer af om de laatste details nog eens door te spreken en de puntjes op de i te zetten.
Hebben jullie nog andere bruiloft gerelateerde vragen? Stel ze gerust of download mijn lijst met tips voor een bruiloft zonder stress aan.

De bruiloft shoot

Ultiem genieten van jullie dag!

Tijdens jullie grote dag ben ik subtiel op de achtergrond aanwezig. Ik ben een journalistieke/lifestyle fotograaf en geposeerde foto’s zijn niet mijn ding. Ik zoek naar de onverwachte momenten, de kleine knuffels, het traantje dat wordt weggepinkt en de onverwachte kusjes. Het doel is dat jullie “vergeten” dat ik er ben. Mocht het nodig zijn om toch even de aandacht te vestigen op de camera, dan geef ik dat aan. Maar dat doe ik zeker niet te vaak. Het gaat erom dat jullie kunnen genieten.
Als je kiest voor locatiefoto’s (foto’s op een buiten- of binnenlocatie met alleen het bruidspaar), maak ik foto’s waar jullie je meer bewust van zijn.
Maar ook hierbij gaat het erom dat jullie je op je gemak voelen en losjes blijven. Maak je over deze foto’s vooral niet te veel zorgen: de meeste mensen hebben geen fotomodellencarrière achter de rug. Ik geef rustig aan wat de bedoeling is, het is mijn zorg dat jullie zo mooi mogelijk op de foto komen. Zo worden de foto’s meer dan trouwfoto’s alleen. Ze worden een tastbare herinnering aan een geweldige dag.
Professionele trouwfotograaf in Limburg
Bruidsfotograaf voor prachtige trouwfoto's
" Dankjewel Andrea! Wij denken met een fijn gevoel terug aan onze huwelijksdag mede dankzij jou foto's. Wij voelden ons meteen op ons gemak en dat zie je ook terug aan de foto's (ontspannen sfeer en gewoon jezelf zijn). Je hebt goed naar onze wensen geluisterd en zat boordevol goede ideeën."
Elisa en Rick Eussen
Review bruiloft fotograaf
Bruidsreportage

Na de bruiloft

Jullie kunnen genieten, ik ga aan de slag

Na jullie bruiloft zoek ik de mooiste foto’s uit en zet deze in een online proofing galerij. Hierin kunnen jullie zelf aangeven welke foto’s jullie willen ontvangen en welke jullie in jullie album willen zien.
Heb je gekozen voor een pakket met “One Day Edit”? Dan ontvangen jullie de dag na de bruiloft 5 foto’s in jullie mailbox, zodat jullie deze meteen kunnen delen met familie en vrienden op social media.

Edited with Love

Jullie favoriete foto's prachtig nabewerkt

In tegenstelling tot veel andere bruidsfotografen, leg ik de selectie van de foto’s volledig bij jullie. Ik maak een grove voorselectie om bijvoorbeeld foto’s met dichte ogen eruit te filteren. De overgebleven foto’s ontvangen jullie in een persoonlijke online proofing galerij, waar jullie zelf de favoriete foto’s uitkiezen.
Twee tot drie weken na het kiezen van de foto’s ontvangen jullie deze op USB of via WeTransfer, afhankelijk van het gekozen pakket. Uiteraard zijn deze schitterend nabewerkt en in hoge resolutie. En hebben jullie een bruidspakket gekozen met een album erbij? Dan ontwerp ik in overleg met jullie een sfeervol boek dat een mooi overzicht geeft van jullie speciale dag.
Bruidsfotografie & verloving shoot
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

klantervaringen

Bruidsfotografie review
Lizette & Marcel
Bruidsfotograaf
Andrea is een geweldige bruidsfotografe; artistiek, fijn in omgang, meedenkend en professioneel. Ze heeft rekening gehouden met onze wensen en meegedacht hoe we onze dag zo mooi mogelijk konden vastleggen. Andrea stelde ons gerust tijdens onze shoot en was tijdens de ceremonie overal en nergens. En dat was precies goed! Ze heeft voor ons de mooiste momenten weten vast te leggen. Onze foto's zijn prachtig geworden, echt een blijvende herinnering aan onze mooie dag.
Huwelijksfotograaf review
Nadia Pluim
Bruidsreportage
Andrea heeft de foto's gemaakt op onze bruiloft. Ze heeft meerdere bijzondere momenten weten vast te leggen. En daar zijn we haar dankbaar voor. Het zijn prachtige foto's geworden waar ik veel complimenten over heb gekregen vanuit mijn omgeving. Andrea wist ons direct op ons gemak te stellen met hier en daar wat humor. De sfeer was direct heel ontspannen. Ze geeft goede aanwijzingen, adviseert eerlijk en denkt goed mee. Ze heeft gedurende de dag het overzicht goed weten te bewaren en heeft alle mooie momenten weten vast te leggen. Wat ik ook erg fijn vond is dat Andrea er zorg voor heeft gedragen dat iedereen uit de familie op de foto stond. Dit was voor ons zo'n fijne ervaring, dat we Andrea ook na de geboorte van onze dochter hebben gevraagd om foto's te maken. Andrea is echt van alle markten thuis. Het maakt niet uit met welke doelgroep ze te maken heeft. Jong of oud, ze weet er iets moois van te maken. Ik raad haar zeker aan.

Tariefinformatie

Ik bied 3 verschillende bruidspakketten, zodat er altijd een geschikt pakket voor jullie bij zit.
 • Maximaal 5 uur fotografie.
 • Persoonlijk kennismakingsgesprek.
 • Persoonlijke proofing galerij.
 • Ongeveer 200 foto’s bewerkt met de “Beckflash Touch” in hoge resolutie via WeTransfer.
 • 20×20 cm linnen bruidsalbum met 20 pagina’s.
 • Blog over jouw speciale dag die je zelf ook kan delen.
 • E-book met tips & tricks voor de grote dag.
 • Benzinekosten zijn inbegrepen in de pakketprijs.
 • Maximaal 9 uur fotografie.
 • Persoonlijk kennismakingsgesprek.
 • €75,00 korting op de Basic Loveshoot t.w.v. 225,00 vooraf aan bruiloft. (deze foto’s kan je gebruiken om een persoonlijke uitnodiging te ontwerpen)
 • Persoonlijke proofing galerij.
 • One-day-edit van 5 foto’s (voor gebruik op social media).
 • Ongeveer 400 foto’s bewerkt met de “Beckflash Touch” in hoge resolutie via WeTransfer.
 • 30×30 cm linnen bruidsalbum met 30 pagina’s.
 • Blog over jouw speciale dag die je zelf ook kan delen.
 • E-book met tips & tricks voor de grote dag.
 • Benzinekosten zijn inbegrepen in de pakketprijs.
 • Maximaal 12 uur fotografie.
 • Persoonlijk kennismakingsgesprek.
 • €75,00 korting op de Basic Loveshoot t.w.v. 225,00 vooraf aan bruiloft. (deze foto’s kan je gebruiken om een persoonlijke uitnodiging te ontwerpen)
 • Persoonlijke proofing galerij.
 • One-day-edit van 5 foto’s (voor gebruik op social media).
 • Onbeperkt aantal foto’s bewerkt met de “Beckflash Touch” op USB in luxe bewaardoos.
 • Gepersonaliseerd 30×30 cm linnen Fine Art Fotoalbum met 40 pagina’s.
 • Inclusief 2 linnen ouderboekjes van 15×15 cm.
 • Blog over jouw speciale dag die je zelf ook kan delen.
 • E-book met tips & tricks voor de grote dag.
 • Benzinekosten zijn inbegrepen in de pakketprijs.
 • Kan je niet kiezen en wil je meer foto’s bestellen? Tegen betaling kan je meer bestanden afnemen.
 • Een upgrade van je trouwalbum of een extra ouderboekje is mogelijk.
 • Extra uren fotografie kosten €125,00 per uur.
 • Ik vraag bij elke bruidsreportage een aanbetaling van €500,- bij boeking. Zo ben je verzekerd van een plek in mijn agenda.
 • Het restbedrag wordt gefactureerd bij levering van de foto’s of het fotoalbum.
 • Wil je liever in 1 keer betalen? Dan krijg je een korting van 5%.
 • Ik zet onze afspraken altijd op papier. Zo kan er geen verwarring achteraf ontstaan.
 • Moet je onverhoopt je bruiloft verplaatsen? Dan kan dit, na overleg, kosteloos.
Willen jullie en vrijblijvende afspraak plannen om te kijken of we een klik hebben? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in.

Subtitel voor extra nadruk

Onvergetelijke momenten in een luxe trouwalbum!

Na ontvangst van de trouwfoto’s, kan er in overleg een stijlvol trouwalbum worden samengesteld. Ik laat jullie de foto’s voor het album zelf kiezen. Jullie beslissen dus zelf welke foto's gebruikt worden. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, en er is zelfs een mogelijkheid om je volledige album te personaliseren. Binnen drie weken is het album klaar en zal ik dit persoonlijk bij jullie komen afgeven.
Als jullie bij het boeken van een bruidsreportage meteen beslissen om een album te nemen, dan krijgen jullie korting op een album vanaf 25 pagina’s.
Een prachtig bruidsalbum is natuurlijk waar je jullie trouwreportage in vereeuwigd wilt zien wanneer jullie de foto's hebben ontvangen!

Hebben wij een date?

en ik wil graag de mogelijkheden bespreken voor een bruidsreportage.
om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.