Zakelijke fotografie limburg bedrijfsfotograaf

Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie… een goede eerste indruk is bepalend voor het succes van je bedrijf.

Jouw bedrijf letterlijk in the picture.

Digitale communicatie zoals een nieuwsbrief, website en social media zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Het zijn middelen die jouw klant een “kijkje in de keuken” geven en aan je te binden. Goede, functionele en sfeervolle bedrijfsfoto’s maken een groot verschil in je communicatie. Het versterkt je boodschap, je zichtbaarheid en je imago, waardoor je meer klanten trekt.
Als zakelijke documentaire fotograaf vertaal ik jouw bedrijfsverhaal naar beelden. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide bedrijfsreportage, portretten van medewerkers, maar ook productfoto’s of dat gave bedrijfsevenement dat je hebt georganiseerd. En heb je al eens nagedacht over je eigen beeldbank? Ik verdiep me in jouw bedrijf, denk graag mee en zorg voor goede bedrijfsfoto’s die het visitekaartje van jouw bedrijf zullen zijn.
Zakelijk portret fotograaf

Zakelijk portret is onmisbaar

Gebruik foto's zoals je echt bent voor je website, socials & marketing!

De eerste indruk is belangrijk, je krijgt immers maar één eerste kans. Een krachtig, zakelijk portret laat meteen zien wie je bent en het past bij de uitstraling van je bedrijf. Er zijn verschillende soorten zakelijke portretten mogelijk die inzetbaar zijn voor o.a. profielfoto’s voor social media of bij een CV, nieuwsbrieven, maar denk ook aan krantenartikelen of andere persuitingen. Hoog tijd dus om je oude foto eens te vervangen voor een krachtig nieuw beeld!

Elk bedrijf heeft een verhaal

Een bedrijfsreportage is perfect om jouw verhaal te vertellen

Tegenwoordig geven veel bedrijven een “kijkje in hun keuken” door middel van foto’s. Zo laten bedrijven hun productieproces zien, de winkel of het kantoor. Goede foto’s trekken de aandacht en benadrukken de identiteit van je bedrijf. Je klanten herkennen je hierdoor sneller en zijn meer geïnteresseerd in je bedrijf.
Bedrijfsreportage
Productfotografie en packshots voor webshop

Productfotografie & Packshots

Hoogwaardige productfoto's zijn cruciaal voor je shop of drukwerk.

Een representatieve foto van je product zorgt voor vertrouwen bij de bezoekers van je webshop. Een foto van je product in gebruik zorgt voor herkenbaarheid en kan je de consument overtuigen van het nut voor hem/haar. Ook zorg je hierdoor dat het aantal retouren verminderd. Maar kies je voor een Packshot Fotoshoot of past een Lifestyle Product Fotoshoot beter bij je bedrijf? Ik zorg dat jouw producten perfect op beeld komen.

Event fotografie met meerwaarde

Geef je evenement de aandacht die het verdient.

Door een bedrijfsevenement te laten vast leggen laat je zien wat je allemaal in huis hebt. Het is een mooi visitekaartje voor je bedrijf, het vergroot de betrokkenheid van je bestaande klanten, creëert nieuwe klanten en het geeft de zichtbaarheid van je zaak een boost.
Daarnaast krijg je een mooi overzicht van je evenement en de bezoeker kan het vanuit thuis nog een keer herbeleven. En misschien nog wel belangrijker: je kan de foto’s ook gebruiken voor je marketing van komende events en je sociale media.
Fotograaf voor zakelijk evenement

PERSONAL BRANDING SHOOT

Jouw zakelijke unieke ik

Het is belangrijk om de persoon achter jouw bedrijf te laten zien. Mensen willen graag weten met wie ze zaken doen. Zo bouw je een band op met je klanten en volgers.
De foto’s die ik tijdens een Personal branding Shoot van je maak, kun je gebruiken voor alle vormen van (online) publicatie. Denk aan je website, social media, brochure of een nieuwsbrief. Het juiste beeldmateriaal zorgt ervoor dat jij met jouw bedrijf gaat shinen!
Personal branding shoot
Medisch fotograaf voor ziekenhuis

Medische fotografie

Waar techniek en medeleven samen komen

Naast alle leuke opdrachten voor families en bedrijven werk ik als freelance medisch fotograaf in het Maastricht UMC+. Dit is een specialistische vorm van fotografie waarbij ik medische aandoeningen van patiënten vastleg voor verschillende zorgdisciplines.
Het is een leuke, maar pittige taak die veel fototechnische kennis vereist, maar tegelijkertijd moet je ook beschikken over goede communicatieve vaardigheden en medeleven. Niet te vergeten een sterke maag, want niet alles is even prettig om te fotograferen.

Stuur mij een e-mail

"*" indicates required fields

om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Zakelijke fotografie - bedrijfsfotograaf in Limburg
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

Mijn werkwijze

Ervaring en professionaliteit

Met meer dan 15 jaar ervaring in de zakelijke fotografie weet ik precies welke foto’s je nodig hebt om je bedrijf naar een hoge niveau te tillen. Of het nu gaat om een zakelijk portret of een uitgebreide beeldbank, ik luister naar je wensen en zorg er samen met jou voor dat jij je kan presenteren met mooie, professionele en pakkende beelden.