Personal branding shoot

Personal branding shoot fotograaf

PERSONAL BRANDING SHOOT

Mensen doen graag zaken met echte mensen. Dus waarom laat je jezelf niet zien? Want met jouw unieke persoonlijkheid onderscheid je je van je concurrentie. Ookal zijn er nog zoveel mensen met hetzelfde beroep, niemand is precies hetzelfde als jij. En juist dat is je grootste kracht!
Door gebruik te maken van personal branding zorg jij dat je zichtbaar wordt, mensen je gaan herkennen en leren vertrouwen.
Personal branding fotoshoot voor ondernemers

Wat is een personal branding shoot?

Jouw unieke verhaal als ondernemer

Een personal branding shoot bestaat uit mooie portretten van jou als ondernemer. Denk aan foto’s van jou aan het werk, sfeerfoto’s van je producten of diensten en portretten als je lekker aan het relaxen bent.
Kortom: Ik wil JOU fotograferen en niet een versie van jou. Dus het is superbelangrijk dat jij je op je gemak voelt. En ja een fotoshoot van jezelf als ondernemer is een beetje eng, zeker als je dit nog nooit gedaan hebt. Maar ik ga je helpen om je beste ik te worden en dat begint al bij de voorbereidingen.

Mijn werkwijze

Voorbereiding is het halve werk

Bij het boeken van een Personal BrandingShoot krijg je van mij een e-book met handige tips en tricks als voorbereiding op je shoot. Ook staan hier enkele vragen in die je alvast kan beantwoorden voor jezelf. Zo krijg je een goed inzicht in wat je nodig hebt en wil uitstralen.

Tijdens een persoonlijk oriëntatiegesprek gesprek kom ik meer te weten over jou en je bedrijf. Zo vraag ik je wat jouw bedrijf uniek maakt en wat jou laat opvallen tussen de rest. Ook leer je op deze manier mij kennen. Zo is het ijs al gebroken voor de dag van de fotoshoot.

Vervolgens ga je op zoek naar een passende locatie. Dat kan je werkplek zijn, maar een gezellige koffiebar doet het ook altijd goed op de foto. Jij moet je er in ieder geval op je gemak voelen.

En dat geldt al helemaal voor je kleding. Je wil een krachtige indruk achter laten, maar je kleding moet ook lekker zitten tijdens een fotoshoot. Locaties, kleding, maar ook props en andere handige tips beschrijf ik uitgebreid in mijn e-book, want een goede voorbereiding is het halve werk.

Het doel van een personal branding fotoshoot zijn mooie portretten van jou als ondernemer.

De dag van de shoot

Samen zetten we jou als ondernemer in de kijker.

Ik weet uit eigen ervaring dat voor de camera staan onwennig en eng kan zijn. Ik begin de shoot daarom altijd met een kopje koffie en een leuk gesprek. Ondertussen heb ik mijn camera wel in mijn hand en klik ik op leuke momenten. Zo is de fotoshoot van af te begin lekker ontspannen.
Verder help ik je met poseren en zorg ik dat je ontspannen en relaxed op de foto staat. En vind je het nog steeds een beetje eng? Dan mag je een vriend of vriendin meenemen naar de fotosessie. Ook je lieve kantoorhond of kat is welkom, graag zelfs!
Na de fotoshoot kies ik een ruime voorselectie aan foto’s uit die je kan bekijken in je eigen Online Proofing Galerij. Jij kiest de beste foto’s uit en ik voorzie deze van een professionele nabewerking zodat de beelden naadloos aansluiten bij je imago en huisstijl.
Gaan we samen een plan maken om jou als ondernemer te laten stralen?

klantervaringen

Review portretfotografie
Alida van Straaten
Na diverse shoots samen met Andrea kan ik wel zeggen dat zij voor mij mijn favoriete fotografe is. Niet alleen vanwege de mooie foto’s, maar ook vanwege haar energie en passie tijdens de voorbereiding, het meedenken in het concept, en vooral de special vibe tijdens de shoots, maakt een foto 100 % perfect.
Review portretfotograaf
Michelle Anne Lucassen
Samenwerken met Andrea is altijd geweldig. Ze is een topfotografe met heel veel kennis van zaken. Daarbij is ze ontzettend veelzijdig en weet ze alles goed te regelen en iedereen op hun gemak te stellen. Zeker een aanrader voor zowel bedrijfsmatige fotografie als creatieve portretten!

Tariefinformatie

Een korte maar krachtige fotoreportage.

Tijdens deze shoot van een uur fotograferen we op 1 locatie en mag je 1 keer van kleding wisselen. Na de fotoshoot krijg je een ruime voorselectie van de gemaakte foto’s en mag je 20 beelden uitzoeken die ik perfect voor je zal nabewerken.
Een uitgebreide reportage met jou in de hoofdrol.

Bij deze shoot fotograferen we 2 uur lang op 2 tot 3 verschillende locaties. Je mag 2 tot 3 keer van kleding wisselen zodat je genoeg afwisseling in je foto’s krijgt. Ook zal ik tijdens deze shoot enkele foto’s/ flatlays van je producten of diensten maken. Na de fotoshoot krijg je een ruime voorselectie van de gemaakte foto’s en mag je 40 beelden uitzoeken. Deze zal ik professioneel nabewerken zodat deze naadloos aansluiten bij je huisstijl.
De ultieme manier om jezelf als ondernemer te laten zien.

Deze allesomvattende fotoshoot duurt 4 uur. We bezoeken 4 locaties en je kan 4 tot 5 keer van kleding wisselen. Uiteraard maak ik ook product/ flatlay foto’s van je diensten of producten. Na de fotoshoot kan je een ruime voorselectie van de gemaakte foto’s vinden in je persoonlijke Online Proofing Galerij. Hieruit mag je 60 beelden kiezen die ik voorzie van de Beckflash touch. Zo heb je altijd de perfecte foto om jezelf als ondernemer te presenteren.
  • Een kennismakings- en oriëntatie gesprek: om alvast het ijs te breken en je wensen en ideeën op papier te zetten.
  • Een e-book met handige tips en tricks.
  • Onbeperkte licentie: je mag de foto’s overal voor gebruiken, zolang als jij wil.
  • Fotobewerking en optimalisatie van de gekozen foto’s.
  • Foto’s in hoge resolutie (geschikt voor branding, reclame-uitingen, brochures, advertenties).
  • Foto’s in lage resolutie resolutie (voor social media, website en andere marketing doeleinden).
  • Geef aan mij de formaten van de foto’s door die je nodig hebt voor je website. Ik zorg dat deze dan in de goede afmeting/verhouding geleverd worden. Ga nooit zelf in een foto snijden.
  • Eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
  • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
  • Ik bewaar je foto’s standaard 2 jaar in mijn archief.

enthousiast geworden? Maak nu een afspraak

en ik wil graag meer weten over de personal brand shoot.
om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.