Bedrijfsreportage en beeldbank

Met een bedrijfsreportage benadruk je jouw authentieke boodschap op een krachtige manier

BEDRIJFSREPORTAGE

Foto’s maken een groot verschil in je communicatie naar je klanten toe. Mensen zien graag meer van je bedrijf omdat ze je willen leren kennen. Door goede bedrijfsfoto’s benadruk je jouw authentieke boodschap op een krachtige manier. Zo kan je bijvoorbeeld laten zien hoe je product tot stand komt en wie je medewerkers zijn. Ook onderscheid je je op deze manier van je concurrenten en zorgt het voor herkenbaarheid. Je geeft een gezicht aan je bedrijf.
Door mijn journalistieke manier van fotograferen, zullen de foto’s ongedwongen en dynamisch zijn en geven ze een realistisch beeld van jouw bedrijf.
Vertel je merkverhaal met zakelijke fotografie

Waarom een bedrijfsreportage?

Til je bedrijf naar een hoger niveau met sprekende foto’s.

Mijn werkwijze:

Een eerlijke weergave van jouw bedrijf

Door mijn journalistieke manier van fotograferen, zullen de bedrijfsfoto’s ongedwongen en dynamisch zijn. Daarnaast geven ze een realistisch beeld van jouw onderneming.
Tijdens een oriënterend gesprek kijken we samen welke foto’s je precies nodig hebt. Vaak zal dit het productieproces van A tot Z zijn, of een aantal “achter de schermen” shots. We bespreken je wensen, de mogelijkheden en samen maken we een plan hoe dit het beste kan worden weergegeven. Zo versterken de foto’s ook perfect het imago van je bedrijf.
De foto’s worden na het maken bewerkt. Vervolgens kan je ze bekijken in je persoonlijke online proofing galerij. Dit album is voorzien van een wachtwoord, zo kan je zelf bepalen wie de foto’s kan zien. Uiteraard worden de gekozen foto’s ook geleverd via WeTransfer. De gemaakte foto’s worden binnen 3 weken geleverd via WeTransfer.
Ik bewaar jouw foto’s 2 jaar in mijn archief. Dus mocht je ze onverhoopt kwijtraken, dan heb ik nog altijd een back-up voor je.
Zakelijke fotografie voor elk soort bedrijf

Tariefinformatie

Omdat elke bedrijf anders is maak ik een offerte op maat.  Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin we alle mogelijkheden bespreken.

 • Een oriëntatiegesprek: ik kom graag langs (of skype / telefonisch gesprek) om je verwachtingen van de te maken foto’s en vast te leggen sfeer af te stemmen.
 • Onbeperkte licentie: je mag de foto’s overal voor gebruiken, zolang als jij wil.
 • Toegang tot je persoonlijke Proofing Galerij.
 • Fotobewerking en optimalisatie van de gekozen foto’s.
 • Foto’s in hoge resolutie (geschikt voor branding, reclame-uitingen, brochures, advertenties).
 • Foto’s in lage resolutie resolutie (voor social media, website en andere marketing doeleinden).
 • Geef aan mij de formaten van de foto’s door die je nodig hebt voor je website. Ik zorg dat deze dan in de goede afmeting/verhouding geleverd worden. Ga nooit zelf in een foto snijden.
 • Eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
 • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
 • Ik bewaar je foto’s standaard 2 jaar in mijn archief.
Met een eigen beeldbank vol sprekende foto’s benadruk jouw unieke identiteit, versterk je je merk en zorg je voor een professionele uitstraling.
Vertel jouw merkverhaal met bedrijfsfotografie . Laat het werkproces vastleggen op beeld

Stockfoto’s of een beeldbank abonnement?

Veel bedrijven gebruiken stockfoto’s om hun bedrijf en producten te promoten.

Helaas zeggen deze aangekochte stockfoto’s niets over jouw bedrijf. Ze komen kunstmatig over en klanten prikken hier snel doorheen. Daarnaast reflecteert het niet jouw eigen identiteit en unieke uitstraling.
Met een eigen beeldbank vol sprekende foto’s benadruk jouw unieke identiteit, versterk je je merk en zorg je voor een professionele uitstraling. Sprekende foto’s trekken de aandacht, zorgen voor herkenning en maken je online zichtbaar voor je doelgroep.
Een beeldbank voor je bedrijf is niet alleen verstandig wanneer je diensten verkoopt. Maar ook erg handig voor wanneer je wisselende productlijnen hebt. Zo versterk je de herkenbaarheid van je merk voor je klanten.

De voordelen van een eigen beeldbank

Al je bedrijfsfotografie op abonnementsbasis

Zakelijke fotografie
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

Hoe verloopt een abonnement?

Jij bepaalt wat je nodig hebt.

Nu hoor ik je denken: is dat niet heel erg veel werk, zo’n beeldbank? Nee hoor! Samen kijken we naar je bedrijf en we bespreken wat je graag wil laten zien. Waar wil je de foto’s voor gaan gebruiken en wat is de gewenste uitstraling? Zo krijg ik een goed beeld van wat jij voor ogen hebt en welke foto’s en abonnement je nodig hebt.
Vervolgens stellen we een planning op voor wat ik ga fotograferen. Zo kunnen we effectief en georganiseerd aan de slag met minimale impact op je lopende business. Afhankelijk van de afspraken die we maken, fotografeer ik met regelmaat je bedrijf zodat je beeldbank zich gaat vullen en je materiaal hebt om mee te communiceren. Natuurlijk geef ik je ook tips hoe je je het beste kan voorbereiden op de shoot.
Na de reportage zal ik samen met jou de beste foto’s selecteren en ik zal deze nabewerken zodat ze perfect aansluiten bij je huisstijl / stijlbepaling. Binnen 3 weken ontvang je de gekozen foto’s in zowel hoge als lage resolutie via Wetransfer. Uiteraard mag je deze foto’s rechtenvrij gebruiken voor je eigen website, social media en (gedrukt) promotiemateriaal.
Zakelijk portret fotograaf of bedrijfsfoto van het team

Tariefinformatie beeldbank

Twee keer per jaar 3 uur fotografie en 3 uur nabewerking. €595,00 per half jaar.
Twee keer per jaar 6 uur fotografie en 6 uur nabewerking. €1125,00 per half jaar.

Vier keer per jaar 3 uur fotografie en 3 uur nabewerking. €545,00 per kwartaal.
Vier keer per jaar 6 uur fotografie en 6 uur nabewerking. €1025,00 per kwartaal.

Twaalf keer per jaar 3 uur fotografie en 3 uur nabewerking. €455,00 per maand.
Twaalf keer per jaar 6 uur fotografie en 6 uur nabewerking. €795,00 per maand.

 • Een oriëntatiegesprek: vooraf leggen we jouw wensen vast, zodat het duidelijk is welk soort foto’s je nodig hebt en hoe we die samen gaan maken.
 • Onbeperkt aantal foto’s.
 • Toegang tot je persoonlijke Proofing Galerij.
 • Inclusief fotobewerking en optimalisatie zodat de foto’s naadloos aansluiten bij je huisstijl.
 • Terugkerende product fotografie wordt steeds op dezelfde manier gefotografeerd en bewerkt.
 • Foto’s in hoge resolutie (geschikt voor reclame-uitingen, brochures, advertenties).
 • Foto’s in lage resolutie resolutie (voor social media en website).
 • Geef aan mij de formaten van de foto’s door die je nodig hebt voor je website. Ik zorg dat deze dan in de goede afmeting/verhouding geleverd worden. Ga nooit zelf in een foto snijden.
 • Onbeperkte licentie: je mag de foto’s overal voor gebruiken, zolang als jij wil.
 • Eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
 • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
 • Ik bewaar je foto’s standaard 2 jaar in mijn archief.
 • Facturatie vindt plaats na het maken van de reportage. Het is ook mogelijk om het jaar abonnement vooruit te betalen. Je krijgt dan een korting van 5%.

Maak nu een afspraak

"*" indicates required fields

om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.