Eventfotografie

Festival fotograaf en andere zakelijke event fotografie

Eventfotografie met een meerwaarde

Door een bedrijfsevenement te laten vast leggen laat je zien wat je allemaal in huis hebt. Het is een mooi visitekaartje voor je bedrijf, het vergroot de betrokkenheid van je bestaande klanten, creëert nieuwe klanten en het geeft de zichtbaarheid van je zaak een boost.
Daarnaast krijg je een mooi overzicht van je evenement en de bezoeker kan het vanuit thuis nog een keer herbeleven. En misschien nog wel belangrijker: je kan de foto’s ook gebruiken voor je marketing van komende events en je sociale media.
Evenementfotografie voor elke gelegenheid

Geef je evenement de aandacht die het verdient

Een sfeerreportage voor je evenement

Een goede event fotograaf weet altijd precies vast te leggen wat je nodig hebt. Door mijn werk als freelance bedrijfsfotograaf bij het Maastricht UMC+ heb ik een grote diversiteit in evenementen die ik de afgelopen jaren heb gefotografeerd. Daarnaast heb ik voor meerdere grote bedrijven (Gemeente Maastricht, Provincie Limburg) en festivals in binnen- en buitenland (Graspop Metal Meeting, Pinkpop, Dynamo Open Air) hun evenement gefotografeerd.
Door mijn jarenlange ervaring bekijk ik het evenement altijd vanuit de organisator en de bezoeker. Vanuit daar ontstaan verschillende invalshoeken die ik op een journalistieke manier in beeld breng. Vooraf bespreken wij samen welke shots je zeker in beeld gebracht wilt hebben. Daarnaast worden ook sfeerfoto’s gemaakt van je evenement. Denk aan dat lekkere hapje, de lachende menigte, de interactie en de spontane momenten.
Ik denk graag met je mee, want het is in jouw belang, maar ook in het belang van je partners en bezoekers dat je evenement op de beste manier wordt vastgelegd.

Promotie doeleinden

Vertel jouw zakelijke verhaal met geweldige beelden

Zakelijk event fotograaf voor een uitreiking, jubileum of ander event
kiss-event-fotografie-evenement-muziekfestival-concertfotograaf-min
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

mijn werkwijze

Professionele beelden binnen 24 uur

In een oriënterend gesprek kijken we samen hoe je je evenement graag in beeld gebracht wil hebben. Tijdens het fotograferen houd ik rekening met jouw wensen en zal ik overzichtsfoto’s, sprekers en leuke onderonsjes fotograferen. 24 uur na het evenement stuur ik al een aantal foto’s door die je kan gebruiken voor pers of social media. Doorgaans zal ik 48 uur na het evenement de rest van de foto’s aanleveren.
Het is ook mogelijk om een online fotoalbum te laten maken. De link van dit album kan je weer doorsturen naar je gasten. Zo kunnen jullie samen heerlijk nagenieten van een geslaagd evenement.
De foto’s worden geleverd in hoge resolutie (drukwerk) en beelden in web resolutie voor bijvoorbeeld social media en website. De foto’s worden standaard verzonden via WeTransfer.
Na de levering van de beelden mag je deze ten alle tijden gebruiken, eventfoto’s die ik lever zijn 100% rechtenvrij. In de dagprijs zit de all-in licentiekosten al berekend. Tevens zullen de foto’s 2 jaar in mijn archief blijven staan, dus mocht je de foto’s kwijtraken, dan kan je deze binnen 2 jaar nog opvragen.

Voor alle gelegenheden

Groot of klein, elke event verdient mooie foto's

De fotografie van je evenement is een must! Het kan dienen als een visitekaartje voor je bedrijf en bezoekers kunnen het via mooie beelden herbeleven. En zo zal er nog lang over jouw event worden gesproken.

Tariefinformatie

Elk evenement is anders en hierdoor is dit maatwerk. Neem contact op om alle mogelijkheden samen door te nemen. Dan weet je direct wat de mogelijkheden en kosten zijn voor het fotograferen van jouw evenement.
  • Een oriëntatiegesprek: ik kom graag langs (of skype / telefonisch gesprek) om je verwachtingen van de te maken foto’s en vast te leggen sfeer af te stemmen.
  • Onbeperkte licentie: je mag de foto’s overal voor gebruiken, zolang als jij wil.
  • Fotobewerking en optimalisatie van de gekozen foto’s.
  • Binnen 24 uur enkele foto’s geschikt voor social media of website.
  • 48 uur na het event foto’s in hoge (geschikt voor reclame-uitingen, brochures, advertenties) en lage (voor social media en website) resolutie.
  • Eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
  • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
  • Ik bewaar je foto’s standaard 2 jaar in mijn archief.

enthousiast geworden? Maak nu een afspraak

om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.