Zakelijk portret

Zakelijk portret fotograaf

ZAKELIJK PORTRET

Zakelijke portretten worden vaker gebruikt dan je denkt. Ik maak niet alleen portretten voor social media of voor je cv, maar ik fotografeer ook vaak mensen voor kranten, nieuwsberichten en brochures.
Ik fotografeer zakelijke portretten in een (mobiele) studio of op locatie. Uiteraard bespreken we samen welke stijl, locatie en nabewerking past bij jouw bedrijf. Ook kom ik graag naar jouw bedrijf om portretten in de werksituatie te maken. Zo geef je meteen een kijkje in je keuken en zorg je het voor een persoonlijke touch.
zakelijk portret studio socials maastricht awards

Waarom heb je een zakelijk portret nodig?

Mensen willen weten met wie ze zaken doen. Het gezicht achter de naam is heel belangrijk. Een krachtig zakelijk portret zorgt ervoor dat mensen je herkennen en gaan vertrouwen.

Wat doet een goed zakelijk portret voor jou?

Waarvoor kun je een zakelijk portret gebruiken?

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ik fotograaf in principe 4 verschillende soorten zakelijke portretten: Social Portret, Werk Portret, Urban Portret en Mobiel Portret. Lees hieronder welke het beste bij jou past.

Zakelijk portret voor je LinkedIn of andere social media kanalen
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie
Zakelijk-portret-studio-socials

Social Portret – vanaf €79,00

Een zakelijk portret met een neutrale achtergrond​

Met de Social shoot kan je heel veel kanten op. Bijvoorbeeld als profielfoto voor je social media of blogpost en het is makkelijk te implementeren in je website. Samen kijken we wat je wil uitstralen en welke pose het beste bij je past. Je moet vooral jezelf zijn, want dat is waar het bij een goede profielfoto op draait.

Standaard hanteer ik een prijs van €129,00 voor een zakelijke portretsessie van 60 minuten in de studio. Hierbij krijg je 3 zorgvuldig geretoucheerde beelden naar keuze.

Ben je op zoek naar 1 goede profielfoto zonder al te veel gedoe? Dan is de Social Minishoot iets voor jou. Voor €79,00 heb je al een mooi portret. We fotograferen ongeveer 30 minuten en uit deze serie kan je 1 portret kiezen. Uiteraard wordt deze ook zorgvuldig geretoucheerd. Zo ben je online weer helemaal up to date.

WERK PORTRET – VANAF €165,00

Je werkplek als achtergrond

Wil je een portret dat meteen laat zien in welke branche je werkzaam bent? Kies dan voor een Werk Portret. We gebruiken je bedrijf als achtergrond. Denk aan een portretfoto in de fabriekshal, of tijdens je werkzaamheden. Naast dat je op deze manier een kijkje in je keuken geeft, zorgt een Werk Portret voor een dynamisch beeld en laat het meteen zien in welke branche je opereert.
Samen bepalen we wat je wil uitdragen en welke locatie in je bedrijf dit versterkt. Ook beslissen we samen welke nabewerking passend is voor je Branding.

Bij een Werk Portret zijn 4 hoge resolutie foto’s inbegrepen, uiteraard voorzien van de “Beckflash touch”. Deze foto’s zijn ook te gebruiken voor branding en marketing doeleinden. Het is uiteraard mogelijk om meer foto’s na te bestellen. Een Werk Portret is al mogelijk vanaf €165,00

Werkportret door zakelijk portretfotograaf
Urban portret als zakelijk portret

URBAN PORTRET – VANAF €165,00

Bij een Urban Portret gaan we lekker naar buiten.

We zoeken samen een locatie die jouw verhaal versterkt en ondersteund. Denk bijvoorbeeld aan een portret in de stad, een kasteel of een weiland. Er zijn vele mogelijkheden om jou te laten shinen! Het geeft je portret een uitgesproken karakter en het onderscheidt je van andere ondernemers.

Uiteraard bepalen we samen welke locatie geschikt is en kiezen we een passende nabewerking. Ook bij dit pakket zitten 4 hoge resolutie beelden inbegrepen. Een Urban Portret is al mogelijk vanaf €165,00

MOBIEL PORTRET – VANAF €225,00

Heb je meerdere portretfoto's nodig van je medewerkers?

Ik kom graag met mijn mobiele studio bij je langs en fotografeer ter plekke je medewerkers in mijn studio. Dit is al mogelijk vanaf 5 medewerkers. Je kan kiezen uit een ruime keuze achtergrondkleuren en de lichtsetting kunnen we aanpassen zodat het bij jouw bedrijfsidentiteit past. Elke medewerker kan 1 portret kiezen via de Online Proofing Galerij. De portretten worden geoptimaliseerd en kleine oneffenheden worden weggewerkt. Zo staat iedereen op zijn mooist op de foto.
Bijvoorbeeld voor een smoelenboek of een “wie is wie-pagina” op je site? Dan is het Mobiel Portret geschikt voor jou.
Neem gerust contact met me op voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden.
Mobiel portret als zakelijke bedrijfsfotografie

klantervaringen

Review portretfotografie
Alida van Straaten
Na diverse shoots samen met Andrea kan ik wel zeggen dat zij voor mij mijn favoriete fotografe is. Niet alleen vanwege de mooie foto’s, maar ook vanwege haar energie en passie tijdens de voorbereiding, het meedenken in het concept, en vooral de special vibe tijdens de shoots, maakt een foto 100 % perfect.
Review portretfotograaf
Michelle Anne Lucassen
Samenwerken met Andrea is altijd geweldig. Ze is een topfotografe met heel veel kennis van zaken. Daarbij is ze ontzettend veelzijdig en weet ze alles goed te regelen en iedereen op hun gemak te stellen. Zeker een aanrader voor zowel bedrijfsmatige fotografie als creatieve portretten!

Tariefinformatie

Zoals je ziet is er voor iedereen een geschikt portret. Twijfel je over welk portret het beste bij jou past? Neem dan contact met me op. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.
  • Een oriëntatiegesprek: ik kom graag langs (of skype / telefonisch gesprek) om je verwachtingen van de te maken foto’s en vast te leggen sfeer af te stemmen.
  • Een handig E-book boordevol tips als voorbereiding op je shoot.
  • Toegang tot je persoonlijke Proofing Galerij.
  • Fotobewerking en optimalisatie van de gekozen foto’s.
  • Foto’s in kleur en zwart wit mogelijk.
  • Toegang tot mijn eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
  • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
  • Ik bewaar je foto’s standaard 2 jaar in mijn archief.
Wil je meer foto’s bestellen? Voor €40 krijg je 5 hoge resolutie bestanden extra.

Maak nu een afspraak

en ik wil graag de mogelijkheden bespreken voor een zakelijk portretfoto.
om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.