Pupflash fotografie

Portret van je huisdier: honden katten, paarden en meer

PUPFLASH FOTOGRAFIE
VOOR HUISDIEREN

Wil je je huisdier als een echte ster laten stralen?
Dan is de Pupflash fotoreportage iets voor jou! Deze leuke reportage draait volledig om jouw hond, kat, knager, reptiel of paard. Samen zetten we jouw lieverd in de spotlight. Zoals ieder baasje weet is elk dier uniek met een eigen karakter. En net die unieke eigenschap leg ik vast tijdens een leuke, ongedwongen fotoshoot.Zoals ieder baasje weet is elk dier uniek met een eigen karakter. En net die unieke eigenschap leg ik vast tijdens een leuke, ongedwongen fotoshoot.
Portret van je huisdier: hond buiten shoot

High end studio portret of een natuurlijke foto?

Alle dieren zijn welkom bij een Pupflash Reportage

Honden fotografeer ik vaak buiten, in het bos of op de hei. Daar kunnen ze lekker spelen en is de fotoshoot ook voor de hond een feestje.
Maar ook een uitgebreide portretreeks in mijn studio is mogelijk. Ik heb verschillende kleuren achtergronden, dus we vinden altijd een kleur die past bij jou en je blaffende vriend.

Als je vriendje niet zo dapper is

Dan kom ik gewoon naar jullie toe.

Katten, cavia’s en konijnen fotografeer ik het liefst bij jullie thuis. Een vertrouwde omgeving werkt vaak toch net iets beter voor deze beestjes. Ik neem dan gewoon alle benodigde spullen mee en dan tover ik jullie huis om tot een heuse fotostudio.

Een maatje groter....

Paarden passen helaas niet in mijn studio, dus kiezen we samen een mooie plek uit in de buurt van de stal. Of als je de mogelijkheid hebt om je paard te vervoeren met een trailer, dan gaan we naar een leuke locatie verder weg.
Huisdierportret van cavia tot paard
Fotoshoot met je paard
Kattenfotograaf
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

Mijn werkwijze

Elk dier is een ster

Ik hoor vaak: mijn hond of kat is totaal niet fotogeniek, dus een fotoshoot is niks voor ons. Maar je zal verbaasd zijn hoe goed dieren het voor de camera doen. Wel met de juiste aanmoediging uiteraard. Daarom vraag ik altijd aan de baasjes om mee te helpen tijdens de sessie en genoeg lekkers binnen handbereik te hebben.
Toch blijft een fotoreportage met een dier altijd spannend en onvoorspelbaar, maar er zijn een aantal voorbereidingen die je voor de shoot al kan treffen. Zo verloopt de sessie net iets soepeler. Deze tips heb ik verzameld in een handig e-book die je van mij ontvangt bij het boeken van een fotoshoot. Zo wordt het maken van de foto’s lekker ontspannen en is het voor dier én mens een leuke ervaring.

klantervaringen

Review kattenfotografie
Caroline Hakker
Kattenfotograaf
Wat ik dacht dat niet mogelijk was lukte Andrea. Super mooie foto's van Wolf en wat werkte hij (dankzij haar trucjes) goed mee! Een dikke aanrader!
Review paardenfotografie
Nina van Vlodrop
Paardenfotografie
Vandaag een super leuke shoot mogen doen samen met mijn paard Clint. Met heel veel geduld en respect voor mens en dier op verschillende lokaties foto’s kunnen maken met een meer dan geweldig resultaat. Enorm bedankt Andrea !!!

Tariefinformatie

In overleg maken we foto’s in mijn studio, bij jullie thuis of op een locatie. Deze shoot is geschikt voor maximaal 2 honden of katten of 4 kleine huisdieren van dezelfde eigenaar. Na de shoot mag je 15 foto’s uitzoeken in je persoonlijke proofing galerij. Deze zal ik voor je bewerken en ontvang je digitaal via WeTransfer in je mailbox.
Ik word nergens blijer van dan van een nest puppy’s of kittens. De kleine pootjes en snoetjes, de lieve geluidjes, het is allemaal zo schattig. Ik ben dan ook altijd helemaal in mijn nopjes als ik een Newborn Nest shoot mag doen.

Als de kleintjes 4 tot 5 weken oud zijn, zijn ze lekker nieuwsgierig en actief. Ik kom dan naar je toe en maak foto’s van alle puppy’s of kittens. Ik neem hiervoor een gekleurde achterwand mee. Mijn lampen laat ik thuis, want de heftige flitsen zijn voor deze jonge beestjes niet prettig. Ook maak ik een aantal groepsfoto’s van alle pups of kittens samen.

De leukste druk ik voor je af op 20×30 fotopapier. Daarnaast krijg je van elke pup/kitten twee 13×18 cm fotoafdrukken. Eentje om zelf te houden en één om weg te geven aan de nieuwe, trotse eigenaar van de pup of kitten. Daarnaast mag je 15 digitale bestanden uitkiezen die je via WeTransfer in je mailbox ontvangt.
De band tussen een paard en mens vind ik heel bijzonder. Deze leg ik dan ook graag vast tijdens een relaxte reportage. We nemen uitgebreid de tijd, zodat jij en je paard goed op jullie gemak zijn. Gemiddeld duurt een fotoshoot 1 tot 2 uur, maar als we iets langer bezig zijn is dat geen probleem. Vooraf bespreken we jouw wensen en ideeën en denk ik graag met je mee.

Je reportage is volledig naar eigen wens in te vullen. Zo kan ik naast de liefdevolle foto’s van jullie samen ook mooie portretten of actiefoto’s maken. Je mag tijdens de shoot gebruik maken van mijn fotohalster. Deze kan ik makkelijk wegshoppen in de nabewerking, waardoor je paard lijkt vrij te staan.

14 dagen na de shoot ontvang je de inloggegevens van je persoonlijke proofing galerij. Hierin vind je een ruime voorselectie van de gemaakte foto’s. Je mag 15 foto’s uitkiezen die ik voor je ga bewerken en optimaliseren. Deze foto’s ontvang je vervolgens via WeTransfer in je mailbox.
 • Een oriëntatiegesprek. Ik wil graag al je wensen en ideeën horen.
 • Garantie op 2 datums in mijn agenda. Zo hebben we bij slecht weer altijd een uitwijkmogelijkheid.v
 • Een handig E-book boordevol tips en tricks als voorbereiding op je shoot.
 • Je persoonlijke Online Proofing Galerij. Keuze uit een ruime voorselectie van de gemaakte foto’s.
 • 15 digitale foto’s thuisgestuurd via WeTransfer.
 • Fotobewerking en optimalisatie van de gekozen foto’s.
 • Toegang tot mijn eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
 • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
 • Kan je niet kiezen en wil je meer foto’s bestellen? Tegen betaling kan je meer bestanden afnemen.
 • De uitgekozen foto’s kunnen ook geleverd worden op USB-stick in een bijpassend bewaardoosje.
 • Je kan ook foto’s laten afdrukken op bijvoorbeeld fotopapier, canvas of dibond. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Om de fotosessie definitief te reserveren vraag ik een aanbetaling van 50%. 2 weken na de shoot ontvang je van mij de inloggegevens van je persoonlijke online Proofing Galerij. Nadat jij de leukste foto’s hebt uitgekozen ontvang je van mij de gekozen beelden in hoge resolutie en een factuur met het resterende bedrag. Lees ook mijn Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.

Maak een afspraak

"*" indicates required fields

om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.