Zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschapsfotografie

LIFESTYLE ZWANGERSCHAPS REPORTAGE

Gefeliciteerd met het kleine wondertje in je buik! Jij en je partner gaan een bijzondere tijd tegemoet. Een tijd vol spanning, een groeiende buik en veel nieuwsgierigheid naar jullie kindje. En als aanstaande ouders zijn jullie natuurlijk apetrots!
Zwangerschapsshoot-Limburg-Beckflash

Bolle Buik Shoot

Een mama die straalt!

Die bolle buik is er maar even. En waarschijnlijk vervloek je hem aan het einde van je zwangerschap omdat je je schoenen niet meer zelf kan strikken, maar wanneer jullie kleine baby’tje geboren is zal je met veel warme gevoelens terugkijken naar je zwangerschap. En hoe mooi is het als je dat kan doen met foto’s van je prachtige buik.
Je kunt ervoor kiezen om een lifestyle zwangerschapsreportage bij jullie thuis te laten maken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving en wordt de shoot ook iets persoonlijker. Maar een reportage op locatie, bijvoorbeeld de heide, is ook erg mooi. Zeker als jullie besluiten de shoot te laten maken in dat laatste uurtje voordat de zon onder gaat.
Met of zonder partner, inclusief grote broer-zus to be, alles kan. We maken er samen een ontspannen fotoshoot van.

Wanneer plannen?

Een fotoshoot zonder stress

Meestal fotografeer ik een zwangerschapsreportage tussen de 30ste en 36ste week van de zwangerschap. Op dit moment is je buik mooi rond en ben je meestal ook nog redelijk fit. Zo krijg je het mooiste resultaat en prachtige foto’s om te koesteren.
We plannen 2 datums voor de shoot. Mocht je de ene dag niet helemaal fit zijn, dan kunnen we uitwijken naar de andere gekozen datum. Zo ben je heerlijk ontspannen en kan je ultiem genieten van je zwangerschapsreportage.
Tip: Plan je zwangerschapsshoot aan het begin van je zwangerschap. Zo ben je verzekerd van een plekje in mijn agenda. En je hebt iets leuks om naar uit te kijken.
Lifestyle zwangerschap fotoshoot
Zwangerschapsreportage door fotograaf van je mooie buik
"Andrea nam vooraf rustig de tijd om met ons te bespreken hoe wij de foto’s voor ons zagen en voorzag ons van handige tips hoe wij het beste konden gaan staan bijvoorbeeld. Daarnaast stelde Andrea ons vanaf het begin op ons gemak waardoor we ontspannen op de foto’s staan."
Nikki en Dennis Muller
Lifestyle zwangerschapsreportage
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

mijn werkwijze

Een goede voorbereiding is het halve werk

Ik stuur bij elke geboekte reportage een e-book mee boordevol tips als voorbereiding op de shoot. Zo weet je waar je rekening mee kan houden, bijvoorbeeld je kleding of poses. En natuurlijk geef ik je tips en advies tijdens de fotoshoot. Het allerbelangrijkste voor mij is dat jij je prettig voelt.
Twijfelen jullie nog over een zwangerschapsreportage? Ik plan graag een vrijblijvend telefonisch gesprek met jullie. Zo kunnen jullie alle vragen stellen en kan ik jullie uitleggen hoe alles in zijn werk gaat.
Om meer over mijn werkwijze te weten kunnen jullie ook mijn blog lezen over de zwangerschapsshoot met Sanne en Kasper.

Tariefinformatie

Je hebt de keuze uit twee verschillende pakketten, een Basic Zwangerschapsshoot of een Lifestyle Zwangerschapsreportage bij jullie thuis. Hieronder lees je meer over elk pakket.
Bij deze reportage gaan we lekker naar buiten. Samen kiezen we een mooie locatie, bijvoorbeeld de heide, of een plek die voor jou bijzonder is.

Tijdens de shoot van een uur fotografeer ik je in verschillende poses op verschillende plekken. Ook maken we foto’s samen met je partner en eventuele broertjes/zusjes. Binnen twee weken na de reportage kan je de foto’s bekijken via je persoonlijke Proofing Galerij. Je mag 15 beelden uitkiezen en deze zal ik perfect afwerken. De foto’s kunnen geleverd worden in kleur, zwart wit, sepia. De bewerkte foto’s worden via Wetransfer naar je e-mailadres gestuurd.
Bij deze shoot kom ik naar jou toe. In je eigen vertrouwde omgeving maken we 2 uur lang prachtige foto’s. Deze reportage is uitgebreider dan de zwangerschapsshoot op locatie en doordat ik bij jullie thuis fotografeer is de reportage ook persoonlijker. Samen kijken we naar een leuke setting in jullie huis. Vaak is dat de slaapkamer of de woonkamer. Ik fotografeer met natuurlijk licht, dus geen gedoe met extra lampen en schermen.

Ik maak ook bij dit pakket foto’s van jou alleen, foto’s met partner en eventuele broertjes/zusjes mogen niet ontbreken. Binnen twee weken na de shoot krijg je toegang tot je persoonlijke Proofing Galerij. Je mag 40 van de leukste foto’s kiezen en deze zal ik voor je nabewerken. Bij dit pakket zit ook een linnen album van 20×20 cm inbegrepen. Op 20 pagina’s worden de uitgekozen digitale foto’s verwerkt. Uiteraard krijg je deze bestanden ook via WeTransfer geleverd.
 • Een oriëntatiegesprek. Ik wil je graag leren kennen en jij kan al je vragen stellen en wensen kenbaar maken.
 • Garantie op 2 datums in mijn agenda.
 • Een handig E-book boordevol tips en tricks als voorbereiding op je shoot.
 • Je persoonlijke Online Proofing Galerij. Vanuit je luie stoel de foto’s bekijken en uitzoeken.
 • Fotobewerking en optimalisatie van de gekozen foto’s.
 • Kan je niet kiezen en wil je meer foto’s bestellen? Tegen betaling kan je meer bestanden afnemen.
 • Toegang tot mijn eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
 • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
 • Kan je niet kiezen en wil je meer foto’s bestellen? Tegen betaling kan je meer bestanden afnemen.
 • De uitgekozen foto’s kunnen ook geleverd worden op USB-stick in een bijpassend bewaardoosje.
 • Ik kan ook een mooi linnen fotoalbum voor jullie samenstellen. Zit er bij je pakket al een album inbegrepen? Dan is het mogelijk om pagina’s toe te voegen of een groter album te kiezen. Ook kan je het fotoalbum personaliseren door het te laten graveren.
Om de fotosessie definitief te reserveren vraag ik een aanbetaling van 50%. 2 weken na de shoot ontvang je van mij de inloggegevens van je persoonlijke online Proofing Galerij. Nadat jij de leukste foto’s hebt uitgekozen ontvang je van mij de gekozen beelden in hoge resolutie en een factuur met het resterende bedrag. Lees ook mijn Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.

Zwangerschapsshoot en Newborn Fotoshoot

Van bolle buik naar baby pakket

Jullie zijn zwanger en willen jullie ook een Newborn shoot boeken? Dat kan! Ik heb een leuk van bolle buik naar baby pakket voor jullie. Met dit pakket krijgen jullie een mooie korting en een album cadeau.

INHOUD:
 • Lifestyle Zwangerschapsshoot ter waarde van €350,00
 • Newbornshoot ter waarde van €350,00
 • Luxe 30x30 cm linnen album in bewaardoos met 40 pagina's ter waarde van €195,00
 • 80 hoge resolutie bestanden digitaal geleverd

Vraag gerust naar de mogelijkheden…

Van bolle buik naar baby fotoshoot

Stuur mij een e-mail

"*" indicates required fields

om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.