Loveshoot op locatie

Loveshoot op locatie

loveshoot of verlovingsshoot

Je bent alle tijdje samen met je partner en dat wil je dit aan iedereen laten zien! Dat kan met een romantische loveshoot.
Een loveshoot is een ontspannen fotoshoot van jou en je grote liefde, ergens op een leuke locatie. Loveshoots worden ook vaak gedaan om een verloving aan te kondigen, een jubileum te vieren of om gewoon te laten zien dat jullie blij met elkaar zijn.
Loveshoots om een verloving aan te kondigen

Voorbereiden van de shoot

Het verheugen kan beginnen

In overleg bespreken we een datum en tijdstip. Vaak fotografeer ik loveshoots op de heide, maar ik sta open voor een eigen inbreng van de foto locatie.
Mijn streven is om jullie als koppel zo ontspannen en spontaan mogelijk op de foto te zetten. Ik zal dan ook zo min mogelijk aanwijzingen geven (alleen waar nodig).
Ik maak diverse foto’s van jullie in verschillende poses en vanuit verschillende standpunten. Vaak ontstaan er spontane ideeën, maar je mag zeker eigen ideeën en poses aandragen die je bijvoorbeeld op internet bent tegen gekomen. Ook krijgen jullie bij het boeken een E-book met handige tips en tricks en leuke ideeën.

DE LOVESHOOT FOTO'S BEKIJKEN

Samen nagenieten van een speciale fotoshoot

2 weken na de fotoshoot kunnen jullie een ruime voorselectie van de gemaakte foto’s bekijken in jullie persoonlijke proofing galerij.
De uitgekozen foto’s ontvangen jullie dan vervolgens in hoge resolutie zonder watermerk zodat jullie deze foto’s zelf kunnen gebruiken. Jullie kunnen ze laten afdrukken op fotopapier, canvas of zelf een fotoboekje samenstellen.
Maar als jullie willen dat ik dit voor jullie doe, of als jullie iets apart willen, dan kan dat. Ik heb een aantal zorgvuldig uitgekozen leveranciers die heel veel mooie producten kunnen maken.
Enthousiast geworden over een loveshoot? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Loveshoot op locatie
Secret loveshoot
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

Een secret loveshoot

Wil je je partner echt verrassen?

Plan dan een Secret Loveshoot. Samen bedenken we een plan om een leuke fotoshoot te organiseren zonder dat je geliefde dit weet. Wie weet wil je je partner wel ten huwelijk vragen en wil je dit laten vastleggen. Of misschien wil je op een aparte manier je jubileum vieren.
Neem vrijblijvend contact met me op en dan kijken we samen wat mogelijk is.

Tariefinformatie

Deze shoot duurt duurt ongeveer 1 uur. Je mag bij dit pakket 15 foto’s uitzoeken die in hoge resolutie via WeTransfer naar je mailbox gestuurd worden.
Deze shoot is uitgebreider dan de Basic shoot en duurt 2 uur. De premium Loveshoot is vooral geschikt als je een Secret Loveshoot wil plannen. Bij dit pakket zijn 40 digitale foto’s en een 20×20 cm linnen fotoalbum met 20 pagina’s inbegrepen.
  • Een oriëntatiegesprek. Ik wil je graag leren kennen en jij kan al je vragen stellen en wensen kenbaar maken.
  • Garantie op 2 datums in mijn agenda. Zo hebben we bij slecht weer altijd een uitwijk mogelijkheid.
  • Een handig E-book boordevol tips en tricks als voorbereiding op je shoot.
  • Je persoonlijke Online Proofing Galerij. Vanuit je luie stoel de foto’s bekijken en uitzoeken.
  • Fotobewerking en optimalisatie van de gekozen foto’s.
  • Toegang tot mijn eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
  • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
  • Kan je niet kiezen en wil je meer foto’s bestellen? Tegen betaling kan je meer bestanden afnemen.
  • De uitgekozen foto’s kunnen ook geleverd worden op USB-stick in een bijpassend bewaardoosje.
  • Ik kan ook een mooi linnen fotoalbum voor jullie samenstellen. Zit er bij je pakket al een album inbegrepen? Dan is het mogelijk om pagina’s toe te voegen of een groter album te kiezen. Ook kan je het fotoalbum personaliseren door het te laten graveren.

Om de fotosessie definitief te reserveren vraag ik een aanbetaling van 50%. 2 weken na de shoot ontvang je van mij de inloggegevens van je persoonlijke online Proofing Galerij. Nadat jij de leukste foto’s hebt uitgekozen ontvang je van mij de gekozen beelden in hoge resolutie en een factuur met het resterende bedrag. Lees ook mijn Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.

Hebben wij een date?

en ik wil graag meer weten over de loveshoot of verlovingsshoot.
om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.