Eventfotografie met meerwaarde

Uitreiking diploma vastgelegd door fotograaf

Eventfotografie met een meerwaarde

Bij eventfotografie wordt vaak gedacht aan het fotograferen van grote zakelijke evenementen. Onze persoonlijke events worden vaak vergeten, terwijl deze mijlpalen vaak uitbundig gevierd worden. Denk aan jubilea, familiefeesten of gewoon een party voor je verjaardag.
Ook deze speciale momenten verdienen het om vastgelegd te worden. Zo kan je na het geweldige feest nog een keer uitgebreid nagenieten en herinneringen ophalen.
Event fotograaf voor een jubileum, pensioenfeest of verjaardag

Jij geniet, ik klik

Wie houdt er niet van een goed feestje?

Een werkjubileum, verjaardag, of gewoon dat lang geplande etentje met je beste vriendinnen. Dit zijn misschien niet de allergrootste mijlpalen, maar ze mogen zeker gevierd worden met vrienden en familie. Tijdens het feest ben je vaak zo druk bezig met alle liefde die je krijgt van je gasten, dat je party als een waas aan je voorbij gaat.
Gelukkig heb je mij ingehuurd als fotograaf en ben je zo verzekerd van mooie foto’s die een goed overzicht geven van je knalfuif.

persoonlijke eventfotografie

Jarenlange ervaring

Als levensfotograaf leg ik alle grote en kleine mijlpalen vast. Hierdoor heb ik veel ervaring in grote, maar ook in kleine en intieme feestjes. Ik mag vaak jubileumfeestjes fotograferen. Denk aan een 40 jarig huwelijk, of een jubileum op het werk.
Maar ook diploma-uitreikingen en sportprestaties staan vaak op de agenda. Zoals je ziet zijn er heel veel uiteenlopende evenementen die ik prachtig voor je in beeld kan brengen.
Eventfotograaf voor Huldiging
Evenementfotografie voor een opening, jubileum, verjaardag of vriendinnendag
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

mijn werkwijze

De keuze is aan jou

Ik bied 2 pakketten persoonlijke eventfotografie aan. In een oriënterend gesprek kijken we samen wat je graag gefotografeerd wil hebben en welk pakket het beste bij jouw wensen past. De pakketten kunnen tegen een meerprijs ook worden uitgebreid of aangepast.
En terwijl jij nog lekker geniet van alle aandacht van je geliefden ben ik al druk bezig met de nabewerking van je foto’s. Binnen 48 uur na het feest ontvang je de foto’s via WeTransfer of op een USB-stick, afhankelijk van je gekozen pakket. Deze kan je dus snel delen op je social media. Het is ook mogelijk om een online fotoalbum te laten maken.
De link van dit album kan je weer doorsturen naar je gasten. Zo kunnen jullie samen heerlijk nagenieten van een spetterend feest.

Voor alle gelegenheden

Groot of klein, elk feestje is een herinnering

Enkele voorbeelden van persoonlijke prestaties en feestjes waar je een fotograaf bij moet hebben.

Tariefinformatie

Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat geen enkel feestje hetzelfde is. Vandaar dat ik ook 2 verschillende pakketten aanbied.
Ik kom 2 uur lang jouw event fotograferen. Dit pakket is geschikt voor een klein feest tot 50 mensen. Je mag zelf invullen wat je graag gefotografeerd wil hebben. Denk bijvoorbeeld aan een receptie, of de huldiging en feest bij een sportprestatie. Uiteraard maak ik ook mooie overzichts- en sfeerfoto’s. Alle foto’s die ik fotografeer zal ik binnen 48 uur in hoge resolutie via WeTransfer naar je mailbox sturen.
Bij het Premium Pakket zit 4 uur fotografie inbegrepen. Dit pakket is geschikt voor de grotere feesten of voor diverse opeenvolgende mijlpalen. Denk bijvoorbeeld aan het verdedigen van je proefschrift en het aansluitende feest. Ook bij dit pakket krijg je alle gemaakte foto’s binnen 48 uur digitaal geleverd via WeTransfer. Daarnaast ontvang je alle foto’s op een USB stick in een mooi bewaardoosje. Van de leukste foto’s stel ik een 20×20 cm fotoalbum samen.
  • Een oriëntatiegesprek. We bespreken samen wat je graag gefotografeerd wil hebben.
  • Fotobewerking en optimalisatie van de gekozen foto’s.
  • Alle foto’s digitaal geleverd via WeTransfer.
  • Mogelijkheid voor een online fotoserie op een afgeschermd deel van mijn website.
  • Toegang tot mijn eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
  • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
  • Kan je niet kiezen en wil je meer foto’s bestellen? Tegen betaling kan je meer bestanden afnemen.
  • Je kan ook foto’s laten afdrukken op fotopapier, canvas of Dibond.
  • Wil je je gasten een op een leuke manier bedanken voor het gezellige feest? Dan ontwerp ik een persoonlijk bedankkaartje voor je.

enthousiast geworden? Maak nu een afspraak

en ik ben op zoek naar een fotograaf voor mijn evenement.
om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.