Familie fotoshoot en gezinsfotografie

Familie fotoshoot en gezinsfotografie

familie fotoshoot

Het leven vliegt voorbij, kinderen groeien snel op en ouders worden elk jaar een beetje ouder (en wijzer). Door ons snelle en hectische leven vergeten we vaak van de mooie momenten te genieten. En al helemaal om deze mooie momenten op foto vast te leggen.
Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een mijlpaal die gevierd wordt, een verjaardag, een huwelijk, jubileum of een jaarlijks terugkerend moment. Een familiereportage is de perfecte manier om het leven te vieren en worden de momenten vastgelegd als een mooie herinnering voor later.
Fotoshoot voor het hele gezin

een fotoshoot voor het hele gezin

Ontspannen samen herinneringen maken

Ik maak vooral pure, ongedwongen foto’s met een aantal “verplichte” groepsportretten ertussendoor. Zo krijg je een mooie herinnering voor later. Een familiereportage fotografeer ik het liefst in de natuur. Samen zoeken we een mooie plek uit in Limburg. De heide bijvoorbeeld, een mooi park of met kinderen gaan we naar een leuke speeltuin. Zo kunnen we in alle rust en ontspannenheid een mooie reportage maken.
Ik trek wat extra tijd uit om de kinderen iets meer vertrouwd te laten worden met mij en mijn camera. De fotoreportage moet vooral leuk zijn! Neem dus zeker speelgoed of favoriete knuffels mee en laat de kinderen vooral lekker rondrennen.
En denk er ook eens over na om je hond mee te nemen voor de familie fotoshoot. Ook je hond is een onderdeel van je gezin.

Je huisdier op de foto

Laat die knappe snoeten zien

Een huisdier is een lid van de familie, ze nemen een grote plek in ons hart in. Ieder huisdier is uniek en heeft zijn of haar eigen karakter. En net die unieke eigenschap leg ik vast tijdens een leuke, ongedwongen fotoshoot.
Of je nu de trotse eigenaar van een hond, kat, konijn, cavia of reptiel bent, je krijgt een mooi portret van je beste vriend of vriendin.
Met je familie op de foto, of je hond
Je huisdier laten fotograferen

klantervaringen

review newborn lifestyle fotoshoot
Familie Ramaekers
Familieporttret en Newborn Lifetsyle shoot
Al jarenlang maken wij als gezin graag en met grote regelmaat gebruik van Andrea's talenten. Bij alle heugelijke, bijzondere en/of onvergetelijke momenten in ons leven is Andrea steevast betrokken om dit op haar eigen unieke manier vast te leggen. Werken met Andrea is voor alle betrokkenen een feestje. Haar professionaliteit, creativiteit en positieve houding kennen geen grenzen en we hopen dan ook Andrea nog jarenlang te mogen verwelkomen binnen ons gezin. Zowel met haar zwangerschapsshoots, haar newborn sessies of de familieportretten Andrea is van alle markten thuis. Ze zorgt er altijd voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zelfs als zaken niet gaan zoals vooraf gepland komt er toch altijd weer een prachtig resultaat uit. Dankjewel voor alles en tot snel.
Review paardenfotografie
Nina van Vlodrop
Paarden fotografie
Andrea nam vooraf rustig de tijd om met ons te bespreken hoe wij de foto’s voor ons zagen en voorzag ons van handige tips hoe wij het beste konden gaan staan bijvoorbeeld. Daarnaast stelde Andrea ons vanaf het begin op ons gemak waardoor we ontspannen op de foto’s staan.
Familie foto reportage
Koester jouw speciale momenten in het leven met fotografie

mijn werkwijze

Van een klein gezin tot een grote familie, er is een pakket voor iedereen

Graag plan ik een telefonisch gesprek om alvast kennis te maken. Hierin bespreken we wat jullie graag willen en wat de mogelijkheden zijn. Het maken van de Basic Familiereportage duurt 1 uur. Bij de Premium Familiereportage trek ik 2 uur voor jullie uit. Het Premium pakket is vooral geschikt voor grote families.
Binnen 2 weken kan je de foto’s bekijken in je persoonlijke online proofing galerij. Van deze foto’s mag je, afhankelijk van je pakket, 15 of 40 uitkiezen die bewerkt worden. Na 2 tot 3 weken krijg je de bewerkte foto’s digitaal thuisgestuurd en kan het nagenieten beginnen!
Bij het Premium pakket zit een album inbegrepen. Daarin plaats ik de mooiste foto’s van je familie. Daarnaast is ook mogelijk om een foto af te laten drukken op bijvoorbeeld canvas, hout of metaal. Ik heb diverse leveranciers die prachtige producten leveren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Speciale acties

Een mooi cadeau voor een bijzonder persoon

Rondom Moederdag, Vaderdag en kerstmis heb ik altijd leuke acties in petto. Ook plan ik 1 x per jaar een speciale vriendinnenshoot.
Wil je iemand een fotoshoot cadeau doen? Dan heb ik een leuke tegoedbon voor je. Deze kan je voor verschillende reportages gebruiken en helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo kan je je familie echt verrassen!
Gezinsfotograaf
Gezinsportret laten maken

Tariefinformatie

Op een leuke (buiten)locatie fotografeer ik een uur lang verschillende combinaties. Je mag bij dit pakket 15 foto’s uitzoeken die in hoge resolutie via WeTransfer naar je mailbox gestuurd worden.
De Premium reportage duurt 2 uur en is vooral geschikt voor families vanaf 15 personen. Bij dit pakket zijn 40 digitale foto’s en een 20×20 cm linnen fotoalbum met 20 pagina’s inbegrepen.
  • Een oriëntatiegesprek. Ik wil je graag leren kennen en jij kan al je vragen stellen en wensen kenbaar maken.
  • Garantie op 2 datums in mijn agenda. Zo hebben we bij slecht weer altijd een uitwijk mogelijkheid.
  • Een handig E-book boordevol tips en tricks als voorbereiding op je shoot.
  • Je persoonlijke Online Proofing Galerij. Vanuit je luie stoel de foto’s bekijken en uitzoeken.
  • Fotobewerking en optimalisatie van de gekozen foto’s.
  • Toegang tot mijn eigen online printshop waar je heel eenvoudig eventuele afdrukken kan bestellen.
  • Benzinekosten tot 20 km vanaf Heerlen zijn gratis, daarna betaal je €0,25 per gereden kilometer.
  • Kan je niet kiezen en wil je meer foto’s bestellen? Tegen betaling kan je meer bestanden afnemen.
  • De uitgekozen foto’s kunnen ook geleverd worden op USB-stick in een bijpassend bewaardoosje.

Hebben wij een date?

en ik wil graag meer weten over een familie fotoshoot.
om een afspraak in te plannen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.